Over mij

Over mij

BBVZ is een adviesbureau met ruim 25 jaar ervaring in zorg- en welzijnsland. Vanuit Weesp biedt ik mijn diensten aan in heel Nederland. Mijn wortels liggen in Drenthe, de stam is gegroeid in Limburg en ik ben tot wasdom gekomen aan de Vecht in Midden Nederland.

Nieuwgierig? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Hans Blaauwbroek

Hans Blaauwbroek (1962) is een veelzijdig ondernemer die zijn passie heeft gevonden in cliëntgerichte zorg en dienstverlening. Na zijn studie Gezondheidswetenschappen in Maastricht specialiseert hij zich op het thema vraagsturing in de zorg. Dit leidt tot verschillende publicaties, waaronder Tijd voor patiënten (1993) en Klant in polderland (2003). Een rode draad in zijn werk is het zoeken naar het antwoord op de vraag hoe je mensen die in een afhankelijke positie zitten in hun kracht kunt zetten.

“Mijn passie is het bevorderen van kwaliteit van leven. Mijn leiderschap is gericht op luisteren, vragen stellen en verbinden. Alleen in samenwerking ontstaat het gewenste resultaat. Ik ben ondernemend, verbindend en heb goed inzicht in bestuurlijke verhoudingen en processen. Ik kijk graag vanuit een helikopterview naar organisaties.”

Ervaring: directievoering, project- en interim-management, voorzitter en procesbegeleider, projectontwikkeling

Sectoren: Langdurige zorg, sociaal domein, patiëntenorganisaties

Profiel
Doortastend – Ondernemend – Verbindend – Vernieuwend